Informatie

Je vindt hier alle nodige informatie voor jouw bezoek aan Vitae Goes

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Ontdek Vitae Wellnessresort Goes

Wellnessresort Goes is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland. Wellnessresort Goes beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken. Wellnessresort Goes is onderdeel van de Vitae Wellnessresorts. Twee bijzondere locaties in Nederland waar persoonlijke aandacht, experience en vitaliteit de kernwaarden zijn.

Ontspannen dagje wellness

Bij Wellnessresort Goes kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft Wellnessresort Goes een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort in de stad van de Bevelanden.

Waarom Vitae wellnessresorts?

BELEEF WELLNESSRESORT GOES MET KORTING

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij Wellnessresort Goes? Je kunt je saunadag bij Wellnessresort Goes ook met korting reserveren! Wellnessresort Goes heeft vaak voordelige acties waardoor Wellnessresort Goes voor iedereen toegankelijk is. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Zeeland? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens naar onze speciaal samengestelde sauna arrangementen.

Entreeprijzen

Je kunt bij Wellnessresort Goes een hele dag of avond ontspannen. Wellnessresort Goes hanteert onderstaande entreeprijzen. 

Openingstijden

Kom een dag of avond ontspannen bij Wellnessresort Goes.

Badkleding-mag-dagen

Je kunt op badkleding-mag-dagen gebruik maken van al onze sauna's, baden en andere faciliteiten in bikini, badpak of zwembroek. Op die manier kun je op een toegankelijke manier kennis maken met een dagje wellness.

Belevenisprogramma’s

Tijdens een ontspannen saunadagje wordt je bij Wellnessresort Goes extra in de watten gelegd door het belevenisprogramma.

Hotelappartementen

Op een prachtige A-locatie aan het water nabij het bruisende centrum van het Zeeuwse Goes wordt door Wellnessresort Goes een uniek leisure-concept gerealiseerd: Waterstate.

Huisregels

Om het verblijf voor alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je vriendelijk de volgende huisregels in acht te nemen.

Vacatures

Steeds meer gasten komen ontspannen bij Vitae Wellnessresorts. Onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen wellnessbelevenis bieden. Zonder topmedewerkers kunnen we dat niet realiseren. Wil jij ook optimale service verlenen in een sfeervolle omgeving en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan een ontspannen dag voor onze gasten? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures.

Sauna is gezond verklaring

Een bezoek aan de sauna draagt bewezen bij aan je persoonlijk welzijn. Het is heerlijk ontspannend, maar draagt ook wezenlijk bij aan je fysieke en mentale gezondheid. 

Reviews

Wat zeggen onze gasten?