Beauty & Massages

Beautycentrum Goes

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Ontdek het beautycentrum van Wellnessresort Goes en geniet van de fijnste beauty behandelingen, massages en nog veel meer. Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Massages

Ervaar massages die een goede balans tussen lichaam en geest bevorderen.

Huidverbetering

Maak kennis met de IK SKIN huidverbeter behandelingen van Vitae Wellnessresorts. Alle behandelingen zijn zeer effectief, maar zorgen ook voor de nodige ontspanning doordat alle handelingen masserend worden uitgevoerd. Een echte aanrader!

Rasul

Het rasulritueel is de perfecte toevoeging tijdens jouw dagje wellness. Bij het ritueel zit je met meerdere personen in de speciale rasul stoomcabine. Dit reinigingsritueel wordt begeleid door een van onze wellnessmedewerkers en is uitsluitend te reserveren in combinatie met een sauna entree.

Overige behandelingen

Naast onze lichaamsbehandelingen, massages, huidverbetering behandelingen bieden we ook nog behandelingen aan in de vorm van ontharing en verven.

Hammam

Bij Wellnessresort Goes kun je genieten van het eeuwenoude reinigingsritueel Hammam. Dit ritueel kent zijn oorsprong in Centraal Azië. 

Reviews

Wat zeggen onze gasten?