Horeca

Vitae Wellnessresort Goes

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Horeca

Horeca

Vitae Wellnessresort Goes

Naast ontspannen van onze wellness faciliteiten is een belangrijk onderdeel van ons wellnessresort onze horecavoorzieningen. We nodigen je uit in ons culinaire restaurant waar je smaakpapillen geprikkeld zullen worden. Waar we ieder seizoen een vernieuwde menukaart presenteren, die zorgvuldig in elkaar is gezet door onze smaakprofessionals. Laat u verder verwennen in onze rustgevende lounge, waar u kunt genieten van een verfrissend drankje met een hartige snack. Bij mooi weer nodigen we uit in onze weelderige wellnesstuin, waar u omringd wordt door natuur en sereniteit. Ervaar het genot van heerlijk eten, verfrissende drankjes en een betoverende omgeving in ons wellnessresort.

Horeca

Horeca

Vitae Wellnessresort Goes

Terras

Bij goed weer serveren wij je drankje en/of snack op het buiten terras. Je hebt daarbij een fantastisch uitzicht over de saunatuin.

Horeca

Vitae Wellnessresort Goes

Lounge

In de lounge kun je genieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt.

Horeca

Vitae Wellnessresort Goes

Restaurant

In ons wellness restaurant kun je genieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. 

Ga terug naar het overzicht

Vitae Wellnessresort Goes

Ben je op zoek naar een arrangement voor een dagje sauna bij Vitae Wellnessresort Goes? Bekijk onze arrangementen en boek een volledig verzorgd dagje wellness voor een voordelige prijs!

Hotel Waterstate
127829123-m.jpg
mg-9777.jpg
Wellness Goes
Wellness Tuin Goes
Reviews

Wat zeggen onze gasten?