Faciliteiten

Vitae Wellnessresort Goes

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Tijdens je saunadag wil je helemaal tot rust komen. Wij van Vitae Wellnessresort Goes hebben dan ook de nodige faciliteiten om jouw tijd bij ons onvergetelijk te maken.

We doen dit natuurlijk met onze sauna’s, baden, rustruimtes en afkoelzones. Hiernaast kun je ook nog genieten van een rustgevende behandeling in onze eigen beautysalon, een heerlijk hapje en drankje in ons eigen restaurant en afsluitend heerlijk slapen in ons Waterstate Wellness Hotel Goes. Lees hieronder meer over onze faciliteiten.

 

Sauna’s

Diverse sauna’s die ieder zo zijn eigen manier van ontspanning en beleving met zich meebrengen.

Baden

Van koud tot warm, van binnen tot buiten. Ervaar het gevoel van wellness in onze baden

Horeca

Naast ontspannen van onze wellness faciliteiten is een belangrijk onderdeel van ons wellnessresort onze horecavoorzieningen. We nodigen je uit in ons culinaire restaurant waar je smaakpapillen geprikkeld zullen worden.

Hammam

Hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azie. Wij reizen met je mee naar de mooiste plekjes en je lichaam en geest komen in diepe ontspanning.

Relaxruimtes

Ontspan en kom tot rust in onze tuin, cocon rustruimtes of in de buiten lounge. 

Beauty

Wellnessresort Goes beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met de huidverbeter behandelingen van IK SKIN. Alle behandelingen zijn zeer effectief, maar zorgen ook voor de nodige ontspanning doordat alle handelingen masserend worden uitgevoerd. Een echte aanrader! Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Reviews

Wat zeggen onze gasten?