Sluit menu

Ontdek Wellnessresort Goes

Wellnessresort Goes is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland. Wellnessresort Goes beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken. Wellnessresort Goes is onderdeel van de Vitae Wellnessresorts. Twee bijzondere locaties in Nederland waar persoonlijke aandacht, experience en vitaliteit de kernwaarden zijn.

Ontspannen dagje wellness

Bij Wellnessresort Goes kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft Wellnessresort Goes een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort in de stad van de Bevelanden.

Waarom Vitae Wellnessresorts?

  • Persoonlijke aandacht
  • Unieke locaties in Nederland
  • A la carte genieten van culinaire specialiteiten
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen

Reserveer direct

Beleef Wellnessresort Goes met korting

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij Wellnessresort Goes? Je kunt je saunadag bij Wellnessresort Goes ook met korting reserveren! Wellnessresort Goes heeft vaak voordelige acties waardoor Wellnessresort Goes voor iedereen toegankelijk is. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Zeeland? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens naar onze speciaal samengestelde sauna arrangementen.