Badkleding-mag-dagen

Vitae Wellnessresort Goes

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Badkleding-mag-dagen

Vitae Wellnessresort Goes

Je kunt op badkleding-mag-dagen gebruik maken van al onze sauna's, baden en andere faciliteiten in bikini, badpak of zwembroek. Op die manier kun je op een toegankelijke manier kennis maken met een dagje wellness. Wellnessresort Goes beschikt niet over gescheiden kleedruimtes. In het restaurant, rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Let op! Alleen strakke/aansluitende shorts zijn toegestaan. Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan i.v.m. hygiëne/transpiratie. Tijdens badkleding-mag-dagen is het dragen van badkleding toegestaan, maar niet verplicht.

Bezoek Wellnessresort Goes op een badkleding-mag-dag of profiteer van onze speciale badkleding-mag-dag tickets:

Badkleding-mag-dagen bij onze andere resorts

Wil je graag in badkleding naar de sauna, maar komt de dinsdag nét niet uit? Je kunt natuurlijk ook bij onze andere vestigingen terecht voor een dagje sauna in badkleding. Hieronder staat een overzicht op welke dagen onze andere locaties badkleding-mag-dagen hebben:

Wellnessresort Goes
Wellnessresort Roosendaal                                                    

Dinsdag
Donderdag

 

 

 

 

Feestdagen

Let op: Deze badkleding-mag-dagen gelden met uitzondering van feestdagen. Dan is de badkleding-mag-dag niet van toepassing.

Waarom badkleding in de sauna?

Een badkleding-mag-dag is ideaal als je voor het eerst naar een wellnessresort gaat. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Wat dacht je van een dagje wellness met vriendinnen? Een badkleding-mag-dag is daar de ideale gelegenheid voor. In tegenstelling tot andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding-mag-dag te introduceren. Het is bij ons mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. Veel gasten beginnen hun wellnessdag in badkleding en eindigen hun wellnessdag zonder badkleding omdat dit uiteindelijk toch prettiger blijkt te zijn. Vaak is de drempel om zonder badkleding te beginnen vrij groot. Gasten die geen badkleding willen dragen kunnen zo toch 7 dagen per week terecht bij de Vitae Wellnessresorts.

 

Badkleding-mag-dagen

Badkleding-mag-dagen

Vitae Wellnessresort Goes

Entreeprijzen

Je kunt bij Wellnessresort Goes een hele dag of avond ontspannen. Wellnessresort Goes hanteert onderstaande entreeprijzen. 

Badkleding-mag-dagen

Vitae Wellnessresort Goes

Openingstijden

Kom een dag of avond ontspannen bij Wellnessresort Goes.

Badkleding-mag-dagen

Vitae Wellnessresort Goes

Belevenisprogramma’s

Tijdens een ontspannen saunadagje wordt je bij Wellnessresort Goes extra in de watten gelegd door het belevenisprogramma.

Badkleding-mag-dagen

Hotelappartementen

Op een prachtige A-locatie aan het water nabij het bruisende centrum van het Zeeuwse Goes wordt door Wellnessresort Goes een uniek leisure-concept gerealiseerd: Waterstate.

Badkleding-mag-dagen

Vitae Wellnessresort Goes

Huisregels

Om het verblijf voor alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je vriendelijk de volgende huisregels in acht te nemen.

Badkleding-mag-dagen

Vitae Wellnessresort Goes

Vacatures

Steeds meer gasten komen ontspannen bij Vitae Wellnessresorts. Onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen wellnessbelevenis bieden. Zonder topmedewerkers kunnen we dat niet realiseren. Wil jij ook optimale service verlenen in een sfeervolle omgeving en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan een ontspannen dag voor onze gasten? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures.

Badkleding-mag-dagen

Sauna is gezond verklaring

Een bezoek aan de sauna draagt bewezen bij aan je persoonlijk welzijn. Het is heerlijk ontspannend, maar draagt ook wezenlijk bij aan je fysieke en mentale gezondheid. 

Ga terug naar het overzicht

Vitae Wellnessresort Goes

Ben je op zoek naar een arrangement voor een dagje sauna bij Vitae Wellnessresort Goes? Bekijk onze arrangementen en boek een volledig verzorgd dagje wellness voor een voordelige prijs!

Reviews

Wat zeggen onze gasten?