All inclusive

Vitae Wellnessresort Goes

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

All inclusive

All inclusive

Vitae Wellnessresort Goes

Een dagje wellness is een dag ontspannen, uitrusten en genieten van een moment van kalmte in de dagelijkse storm. Maar ook lekker bijtanken en smullen van al het lekkers dat je op de menukaart vindt. Hoe lekker is het dan als je dan niet aan de prijs hoeft te denken? Boek Wellness All inclusive en ontspan voor één vaste prijs.

Ben je al in het bezit van een entreevoucher, e-ticket of wellness voordeelkaart? Je kunt deze deal ook reserveren zonder sauna entree voor € 62,95 p.p.

INHOUD

  • Sauna entree vanaf 10:30 uur
  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot sluitingstijd
  • Vrij gebruik van scrubzout, shampoo en showergel
  • Deelname aan het gratis belevenisprogramma met o.a. opgietingen (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Lunch: soep en broodje naar keuze
  • Diner: hoofd- en nagerecht naar keuze
  • 4 consumpties naar keuze*

VOORWAARDEN:

Alle overige bestedingen tijdens je verblijf zijn exclusief dit all inclusive tarief. - Supplementen op de menukaart bij bepaalde gerechten en/of speciaal bieren zijn niet van toepassing op dit all inclusive tarief. - Onderdelen uit het all inclusive arrangement waar je geen gebruik van maakt worden niet in mindering gebracht. - Niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen of i.c.m. de Fitland voordeelpas. - Prijswijzigingen en/of aanpassingen voorbehouden. - Alleen te reserveren voor alle personen op de rekening. - *smoothies, sterke en grote dranken zijn exclusief dit all inclusive tarief. Indien je deze deal online koopt is je e-ticket na aankoop 6 maanden geldig en worden er € 0,75 administratiekosten in rekening gebracht per bestelling. - Niet verzilverbaar op 24/25/26 en 31 december 2023 - Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er een toeslag gerekend van € 3,- per persoon -

Direct boeken

All inclusive

All inclusive

Vitae Wellnessresort Goes - Arrangement juni-juli

Indiase hoofdmassage + Lunchdeal

Geniet van een overheerlijke lunch en een rustgevende Indiase hoofdhuid massage van 25 minuten bij ons in Goes.

Bekijken
prijs
€ 53,95
All inclusive

Vitae Wellnessresort Goes - Arrangement juni-juli

Indiase hoofmassage + Lunchdeal + Entree

Geniet van je saunadag van een overheerlijke lunch en een rustgevende Indiase hoofdhuid massage van 25 minuten bij ons in Goes.

Bekijken
prijs
€ 80,95

Ga terug naar het overzicht

Vitae Wellnessresort Goes

Ben je op zoek naar een arrangement voor een dagje sauna bij Vitae Wellnessresort Goes? Bekijk onze arrangementen en boek een volledig verzorgd dagje wellness voor een voordelige prijs!

Reviews

Wat zeggen onze gasten?